Sari la conținut

Transport Gratuit La Comenzi 150+ RON

Contactează-ne

Retururi

Detalii legate de exercitarea dreptului de retur (retragere)

Potrivit prevederilor legale aflate in vigoare, exercitarea dreptului la retur se poate face in termen de 14 de zile de la primirea produsului comandat pe cumparsmart. Siteul nostru garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Aşadar dacă va decideţi să returnați un produs, atunci nu îl utilizați. Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită (in conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47)

PENTRU RETURURI

Completati formularul de mai jos, printati-l , si trimiteti coletul inapoi la adresa:

mentionata in formular

Formularul il gasiti aici:

https://docs.google.com/document/d/1oEjaoizC18Y51TKU1pWl1iLuuFDx9OjIbqvMJMNDc7M/edit?usp=sharing

Sau apasand aici

Contact Email: retururi.casefly@gmail.com

Produsele care nu corespund cerinţelor dumneavoastră, trebuie expediate in starea in care au fost primite.

In cazul in care produsele ajung deteriorate, sau prezinta semne vizibile de utilizare, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. 

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate, iar returul se poate face numai o singura data pentru un produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

Se va refuza returul pentru produsele care au lipite pe ambalajul original, etichete de la curier, banda adeziva sau orice alt material ce va deteriora produsul (cutie, ambalaj, etc.) Contravaloarea produsului comandat va fi restituita în 14 de zile de la momentul primirii informaţiilor corecte referitoare la retur. În cazul in care nu primim aceste informaţii suma va fi rambursata în 14 de zile din momentul preluării de către noi a produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituită prin transfer bancar.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

Declinarea responsabilitatii

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului aşadar lipsa de conformitate nu poate fi invocata. Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online 

Transport Rapid

Coletul ajunge in 24-48 de ore oriunde in tara !

Retur Rapid

In caz ca nu esti multumit de produs, il poti returna gratuit intr-un interval de 14 zile

Relatii Cu Clientii

Daca esti nemultumit de ceva anume, operatorii nostrii telefonici te vor ajuta !